Tarka

Tarka 1

Niezbędne narzędzie w każdej kuchni i niezastąpione w sytuacjach, kiedy nie ma czasu ani sensu wyciągać elektrycznych sprzętów. Kuchenna tarka powinna spełniać następujące warunki:

  • być ostra,
  • dawać możliwość ścierania jarzyn na części o różnych kształtach i wielkościach,
  • mieć wygodną rączkę,
  • posiadać gumową nakładkę na spód, aby zapobiec ślizganiu się tarki,
  • być wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej.

Tarka, której używamy najchętniej, ma wszystkie te cechy. Sześć stron ścierających daje duże możliwości podczas przygotowywania posiłków a jej optymalna wielkość zapewnia wygodę użytkowania.

Tarka 2 tarka 3

Tak my używamy sześciobocznej tarki do warzyw (wideo):

Nalewka cytrusowa Konfitura malinows Dżem z brzoskwiń



Zapraszamy do zakupów!

Hurtownia Chomik w Gdowie, ul. Cegielniana 875

www.chomik.pl

sklep.chomik.pl